خواص و مضرات بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه خوشمره مجلسی

ساخت وبلاگ

طرز تهیه خورشت بامیه,طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی,طرز تهیه خورش بامیه بدون گوشت,طرز تهیه خورش بامیه با مرغ,طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه,طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه خورش بامیه با لپه,طرز تهیه خورش بامیه با تمر هندی,طرز تهیه خورشت بامیه با لپه,طرز تهیه خورشت بامیه بدون گوشت

طرز تهیه خورشت بامیه , طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی , طرز تهیه خورش بامیه بدون گوشت , طرز تهیه خورش بامیه با مرغ

طرز تهیه خورشت بامیه

پياز را نگيني خرد ميكنيم در قابلمه ريخته با يك قاشق روغن سرخ ميكنيم. وقتي پياز كمي طلايي شد، گوشت را اضافه ميكنيم.  بعد از اینکه گوشت را كمي تفت دادیم سير خرد شده را اضافه ميكنيم. يك قاشق مربا خوري زردچوبه و رب را هم به مواد اضافه كرده و آب رو هم بمقدار كافي برای پخت گوشت ميريزيم و ميذاريم تا حدود يك ساعت و نيم بپزد. بستگي به پخت گوشت داره. گوشت كه تقريبا نميه پخته باميه هاي سرخ كرده را داخل گوشت ريخته و آب گوجه را هم اضافه ميكنيم. ( بامیه با فراهم کردن امکان جذب مناسب‌تر آب، حرکات بدن را جهت دفع تضمین می‌کند و بنابراین مانع یبوست می‌شود. )

طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی

بعضی ها خورشت بامیه را با لپه طبخ میکنند که خورشت را بسیار خوش طعم تر و باب میل تر میکند برای طبخ خورشت بامیه با لپه تمامی مراحل مثل طبخ خورشت بامیه است با این تفاوت که میبایست لپه را جداگانه پخته و در مرحله آخر بعد از بامیه به آن اضافه کنید  در همان حین که گوشت به همراه پیاز در حال پخت است در قابلمه ای جداگانه کمی آب و نمک و روغن ریخته و لپه ها را داخل آن بپزید بعد از نرم شدن و پخته شدن لپه آنرا آبکش کرده و بعد از اینکه بامیه ها پخت قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک و ادویه ها ، لپه ها را هم داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را هم قرار داده ون زمان بدهید تا مواد کاملا با هم بپزند . ( اعتقاد بر این است که تمام بیماری‌ها در روده‌ی بزرگ شروع می‌شود؛ با اضافه کردن بامیه به برنامه‌ی غذایی‌تان از ابتلا به سرطان روده و بیماری‌های مرتبط، تا حد زیادی جلوگیری کنید. )

طرز تهیه خورش بامیه بدون گوشت

نمك  وآبليموي تازه را هم مي افزاييم يك كوچولو هم زده درب خورشت را میذاریم تا جا بيوفته. فقط خيلي مراقب باشيد. هم زدن زياد و كم آب بودن خورشت و شعله زياد گاز باعت له شدن و از ريخت افتادن بامیه ها و خورشت ميشه. بايد دقت كنيد آب خورشت مناسب باشه كه هي آب نريزيد. نيم ساعت هم براي باميه كافيست كه بپزه البته اگه باميه كوچك وخوبي باشه. وقتي خورشت جا افتاد با پلوي خوشمزه ايراني نوش جان ميكنيد. ( با مصرف منظم بامیه، به صورت خام یا پخته، می‌توانید به میزان زیادی جلوی چاقی را بگیرید. چاقی لزوما به دلیل مصرف غذاهای چرب و پرکالری نیست. کمبود مواد مغذی نیز می‌تواند باعث بروز چاقی شود. )

طرز تهیه خورش بامیه با مرغ

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه   –   باميه ريز يك كيلو    

گوشت خورشتي ٣٠٠ گرم گوسفند يا گوساله فرقي نميكنه    

پياز  يك عدد  –   سه حبه سير  –   آب گوجه فرنگي يك ونيم ليوان    

رب يك قاشق  –   آبليموي تازه نصف استكان  –   نمك و فلفل بمقدار لازم

بامیه سرشار از فیبر غذایی است. در سوخت و ساز نیز تاثیر زیادی دارد و بنابراین مشکلات گوارش را از بین می‌برد. گوارش خوب، در پوستی که ظاهری سالم دارد، نمایان می‌شود. )

خواص بامیه

خواص بامیه,خواص بامیه برای دیابت,خواص بامیه در بارداری,خواص بامیه چیست,خواص بامیه برای مردان,خواص بامیه+قند خون,خواص بامیه خشک شده,خواص بامیه گیاهی,خواص بامیه برای زنان باردار,خواص بامیه در طب سنتی,خواص بامیه برای دیابتی ها,خواص بامیه برای دیابت بارداری

خواص بامیه , خواص بامیه برای دیابت , خواص بامیه در بارداری , خواص بامیه چیست

بامیه گیاهی است گرم‌سیری که در نقاط سرد، کم‌رشد و کم‌محصول می‌شود. گیاه دارای ساقه راست، پوشیده از تار و ارتفاع ۵/. تا ۱ متر (گاهی ۲ متر) است. برگهائی به شکل قلب تخم فرعی مرکب از ۵–۳ لوب و گلهایی منفرد درکناره برگها دارد. رنگ گلبرگهای آن زرد ولی در قسمت وسط قرمز رنگ است. میوه هرمی شکل، دراز و محتوی دانه‌های پوشیده از تار دارد.این گیاه اولین بار در ایران در شهر سرخس کشت و برداشت شد. ( اگر از موهای ناسالم خود خسته‌اید، مصرف بامیه را امتحان کنید تا سلامت و شادابی را به آنها برگردانید. بامیه را با کمی آب بجوشانید تا لعاب (موسیلاژ) شفافی به‌دست بیاید. این لعاب را می‌توانید برای برگرداندن شادابی موهای‌تان به کار ببرید. )

خواص بامیه برای دیابت

 دیابت اغلب با افزایش هورمونی به نام انسولین و دیگر درمانهای دارویی کنترل می شود. با این حال  برخی از افراد مبتلا به دیابت، خواهان کاهش دوز انسولین خود هستند و برخی از افراد ازعوارض جانبی  و ناخوشایند داروهای دیابت رنج می برند و گاهی داروهای دیابت برای برخی از افراد بخوبی کار نمی کنند.  این احتمال که استفاده از بامیه می تواند به کنترل دیابت کمک کند بسیار جالب توجه است اما هیچ مدرکی دال بر اینکه بامیه می تواند دیابت را درمان نماید، وجود ندارد. علاوه براین تحقیقات انجام شده بروی بامیه تنها به اثرات آن برحیوانات پرداخته است اگر چه بدن انسان به حیوانات شباهت دارد اما همه ی تحقیقات انجام شده بروی حیوانات در انسان صادق نیستند. ( بامیه یک مرطوب‌کننده‌ی بسیار عالی برای پوست خشک و خشن سر است. این سبزی موهای‌تان را نرم می‌کند و مانند دیگر لوازم آرایشی موجود در بازار مضر نیست و برای کسانی که موهایی سرکش، مجعد و بی‌جان دارند، فوق‌العاده است. )

خواص بامیه در بارداری

بامیه با دارا بودن میزان بالای ویتامینهای (A، B ،B1، B2، B3 و C) وهمچنین روی و کلسیم برای دوره بارداری به شدت توصیه می شود. بامیه هم چنین با دارا بودن اسید فولیک برای دوره باردای و هم زمان با رشد سلولهای جنین ضروری است. فولات موجود در بامیه، نقص لوله عصبی جنین را کاهش‌می‌دهد. بنابراین، مصرف بامیه در دوره بارداری یا پیش از آن، بسیار توصیه‌می‌شود. ( بامیه از نظر حکمای  طب سنتی مزاج سرد و تر دارد و از نظر خواص برای مزاج های گرم خوب است.  افراد سرد مزاج باید آن را با ادویه گرم میل کنند.  بامیه نارس پخته به عنوان سبزی لذیذ و مقوی است. )

خواص بامیه چیست

می‌توان با گنجاندن بامیه در وعده‌های غذایی، آسم را درمان‌کرد. مصرف بامیه به افراد مبتلا به آسم پیشنهادمی‌شود. بامیه، با تسهیل جذب درست آب، حرکت دفعی بدن را تضمین‌کرده و درنتیجه از یبوست جلوگیری‌می‌کند. این باور وجوددارد که تمام بیماری‌ها در روده بزرگ شروع‌می‌شوند. افزودن بامیه به وعده‌های غذایی‌تان، به‌میزان زیادی از سرطان روده بزرگ و دیگر بیماری‌های مربوط جلوگیری‌می‌کند. بامیه به‌دلیل فیبر حل‌شدنی که دارد، به تسریع گوارش کمک‌کرده، سطح قندخون را بهبودبخشیده و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش‌می‌دهد. بامیه برای دستگاه گوارش بسیار خوب است. ( از گل و تخم و ریشه و میوه آن به عنوان دارو استفاده می شود و نرم کننده و مدر است و برای تسهیل زایمانهای مشکل تجویز می شود. در استعمال خارجی ضماد آن روی انواع زخم ها گذارده می شود و التیام دهنده است. )

مضرات بامیه

     بامیه ممکن است سوءهاضمه ایجاد کند یا تهوع آورد. استفاده از بامیه به علت داشتن پتاسیم بالا به افراد مبتلا به بیماری های کلیه توصیه نمی شود. یکی از مضرات بامیه زیاد کننده عرق است. ( از جوشانده ریشه بامیه برای معالجه سفلیس استفاده می شود. میوه سبز تازه بامیه منبع غنی ویتامین B  است . در فیلیپین شربتی از جوشاندن آن تهیه می شود که برای زخم گلو و گرفتگی صدا بسیار مفید است. )

تیمارو...
ما را در سایت تیمارو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان timaro بازدید : 287 تاريخ : پنجشنبه 17 خرداد 1397 ساعت: 18:42